Werking & contact

VZW De Vlinder is een vereniging die projecten ondersteunt, fondsen werft en mensen samenbrengt met een hart voor anderen...


VZW De Vlinder is  ontstaan uit de goede bedoelingen van een aantal individuen en uit andere verenigingen. De krachten werden gebundeld onder het kader van De Vlinder.


U kan op ons beroep doen om uw project te ondersteunen. Met onze expertise op het vlak van ontwikkelingswerk, benefiets en vrijwilligerswerk kunnen wij helpen uw project te realiseren.


De Vlinder fladdert van project naar project en probeert alles te overkoepelen waar hij zich goed bijvoelt. Dat kan gaan van de straatkinderen in Senegal, over een ziek kind in België, naar de inzet voor de armste schoolkinderen in onze straten.


De Vlinder staat altijd klaar om zijn projecten te ondersteunen en te zorgen voor logistiek en financiële versterking van de bloempjes die zijn aandacht verdienen.

De Vlinder is gedragen door een groep mensen, altijd bereid, maar zonder vast te zitten in een strak regime. Bovendien werken die mensen al jarenlang samen met het hart op de juiste plaats.


De Vlinder houdt van het leven, zorgt goed voor zichzelf en laat zich vooral niet misleiden. De Vlinder vliegt zijn eigen weg, vanuit zijn hart gevoed. Over de grenzen heen van ideologieën en overtuigingen. Van bloem naar bloem, als het maar een goede insteek heeft.


Bezorg ons ook jouw project en wie weet fladdert De Vlinder binnenkort voor jouw goed doel.

Het bestuur


Anno 2022 heeft het bestuur zichzelf bezonnen over de werking en de toekomst. De werking blijft zich toespitsen op mensen in nood. We hebben gekozen om lokaal, nationaal en internationaal onze werking toe te spitsen op mensen die een tegenslag, ziekte, ... te verwerken kregen en daarom al onze hulp kunnen gebruiken. Voor het meest recente nieuws verwijzen we graag naar onze facebookpagina of de nieuwsbrief.


Word lid!

Steun onze werking en word lid van Vzw De Vlinder. We bieden deze mogelijkheden:

- 20 euro per jaar als RUPS

- 30 euro per jaar als POP

- 60 euro als VLINDER

- 150 euro voor verenigingen en bedrijven

 

BE 60 0016 0611 3670

Ondernemingsnummer 822 622 455

Onze partners